Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Impulzív Lélekmelegítők – Al Ghaoui Hesna – (F)élj bátran!


Kalocsai Színház

2019. szeptember 26. 18:00

Impulzív Lélekmelegítők 14.
Al Ghaoui Hesna – (F)élj bátran!
 
Miért félünk? Hogyan hozunk félelemből olyan döntéseket, amelyek egyébként nem jellemzőek ránk? Miként használja fel a politika, a média a félelmeinket arra, hogy manipuláljon minket?
Al Ghaoui Hesna újságíró, szerkesztő, riporter, az elmúlt években több mint húsz országból, számos háborús övezetből tudósított. A küldetéseken megdöbbenve figyelte meg a félelem pszichés és fizikai hatását, nemcsak a rettegő lakosságon, hanem a katonákon, a többi újságírón és saját magán is. Ezért kezdett el alaposabban foglalkozni a félelem kérdésével. Neves kutatókat keresett fel, hogy megtudja, mi történik az agyunkban és a testünkben, amikor félünk, és világhírű szociálpszichológusokat kérdezett arról, hogyan vehetjük észre, ha a félelem alattomosan elkezdi átalakítani a viselkedésünket. A jó hír, hogy a félelem nem csupán a rosszabbik énünket képes kihozni belőlünk, hanem elképesztő erőt is adhat – ha megtanuljuk irányítani. A félelem kerül középpontba az októberi Lélekmelegítők esten.